Beeld © Tom Groot

Boer Tom voor het eerst vader geworden van een zoon

30 juni 2019 18:46

Leuk nieuws voor boer Tom en zijn vriendin Marieke. De twee zijn namelijk voor het eerst ouders geworden van een zoontje, zo laat de Eigen Huis & Tuin-tuinman aan RTL Boulevard weten. Het jochie draagt de naam Moos en is kerngezond.

"Toch weer een klein Grootje"

Tom en zijn vriendin Marieke hebben gekozen voor een thuisbevalling in hun nieuwe huis met uitzicht op de weilanden. Het jongetje weegt 4335 gram en zowel kersverse mama Marieke als de kleine Moos maken het goed. Ook vertelt hij dat het bijzonder is dat Moos daar ter wereld is gekomen. Zijn grootouders zijn namelijk ooit neergestreken in de regio waar hij nu ook woont. Hierna zijn zijn vader als hijzelf en zijn broer daar ter wereld gekomen. "Het heeft even geduurd, maar toch weer een klein Grootje aan de Westerweg", aldus Tom. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Tom vertelt openhartig over zijn ware liefde Marieke

Boer Tom deed in 2015 mee met Boer Zoekt Vrouw en kwam twee dagen na de finale zijn huidige vriendin Marieke tegen. De vonk sloeg voor beiden direct over, zo vertelde Marieke eerder tegen Vrouw: “We hadden meteen een klik, maar ik had nooit gedacht dat het uiteindelijk zo zou aflopen. Mooier kan niet. Tom is alles wat ik me ooit bij 'de ware' heb voorgesteld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!