Beeld © Instagram: @hanskazan

Hans Kazàn opnieuw opa geworden

03 juli 2019 15:49

Magisch nieuws voor Hans Kazàn en zijn vrouw Wendy, zij zijn namelijk opnieuw grootouders geworden van een jochie met de naam Kosta.

"Hoe gelukkig kan een mens zijn?!”

De dochter van de illusionist, Lara, heeft een zoontje ter wereld gebracht. Via Instagram laten Hans en Wendy trots een foto van het jochie zien. Hierbij schrijven ze: “Vandaag is ons kleinkind Kosta geboren. Hoe gelukkig kan een mens zijn?!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Kazàn noemt mislukte Houdini-truc beetje dom

Ook Lara deelt een eerste kiekje op haar Facebookpagina. “Welkom op deze wereld mooie Kosta. Een intense golf van geluk en opluchting toen ik je op m’n borst kreeg. We zijn zo blij om je te verwelkomen in onze familie. Je zal met eindige liefde worden verwend, dat beloof ik”, schrijft ze bij een foto van haar, haar man Kian en de kleine Kosta. Het is voor Lara en Kian het tweede kindje, in 2017 werd zoontje Kayan geboren. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

De meest magische momenten van Hans Kazàn

Eerder dit jaar werd de Kazàn-familie ook al uitgebreid toen zoon Oscar vader werd van de eeneiige tweeling Oscar en Felix. In totaal hebben Hans en Wendy acht kleinkinderen om op te passen, zeven jongens en een meisje. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!