Cameron Boyce Beeld © Getty Images

Disney-acteur Cameron Boyce overleden op 20-jarig leeftijd

07 juli 2019 10:40

De 20-jarige Amerikaanse acteur Cameron Boyce is overleden. Zijn familie heeft volgens omroep ABC laten weten dat hij 'als gevolg van zijn medische toestand' is ingeslapen.

"Van jongs af aan droomde Cameron ervan om zijn ongekende artistieke talenten te delen met de wereld"

Cameron acteerde al vanaf zijn negende levensjaar en was één van de sterren van tv-zender Disney Channel. Daar speelde hij mee in de serie 'Jessie' en de films 'Descendant' en 'Descendants 2'. Ook kreeg hij een rol in de bekende film 'Grown Ups'.

Cameron was pas 12 jaar toen hij de rol van Luke Ross kreeg in Jessie. De rol werd speciaal voor hem geschreven, want de makers waren erg onder de indruk van Cameron tijdens zijn auditie. Hij speelde uiteindelijk in bijna honderd afleveringen mee.

View this post on Instagram

@i_d

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dumbo-tekenaar overleden op 105-jarige leeftijd

"Van jongs af aan droomde Cameron ervan om zijn ongekende artistieke talenten te delen met de wereld", schrijft Disney Channel in een statement. "Ook met zijn humanitaire werk probeerde hij het verschil te maken in het leven van mensen. Hij was een opmerkelijk zorgzaam en attent persoon, en bovenal was hij een liefdevolle, toegewijde zoon, broer, kleinzoon en vriend."

"Wij willen zijn familie en collega's veel sterkte toewensen en zullen samen met zijn miljoenen fans rouwen om zijn overlijden. Hij zal zeker gemist worden".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!