Beeld © Instagram @veronikaricksen

Schotse fans zamelen geld in voor de vrouw van Fernando Ricksen

12 juli 2019 08:04

Schotse fans van Fernando Ricksen hebben een inzamelingsactie gestart, om de vrouw van de oud-speler van Rangers Football Club te helpen.

"Ik kan mensen niet genoeg bedanken voor alle steun die ze ons hebben gegeven"

Veronika Ricksen, de 33-jarige echtgenote van Fernando Ricksen, luidde afgelopen week in de krant The Scottish Sun de noodklok. De ex van Fernando moet hen nog zo'n €410.000 terugbetalen, maar weigert dit. En dat terwijl de kosten zich voor Veronika opstapelen.

Fernando Ricksen ligt momenteel op een hospice-afdeling in het Schotse Airdrie. Zijn vrouw Veronika en zevenjarige dochtertje Isabella wonen in Spanje en vliegen geregeld heen en weer om hun man en vader te bezoeken. Het geldpotje begint nu alleen aardig leeg te raken. Veronika is bang dat ze er niet bij kan zijn als Fernando's laatste dagen zijn aangebroken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Vrouw kan Fernando Ricksen niet meer bezoeken vanwege geld

De echtgenote van Fernando heeft grote moeite om de eindjes bij elkaar te knopen. De Russische kan in Spanje geen werk vinden, omdat ze de taal niet spreekt. Ondertussen wil ze er ook niet weg, omdat dochtertje Isabella het daar zo naar haar zin heeft. 

Naast de vliegreisjes naar Schotland om Fernando te bezoeken, moet Veronika ook regelmatig naar Rusland om haar visum te verlengen. Het nieuwe visum kost haar ook een paar honderd euro. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doodzieke Fernando Ricksen verrast jarig dochtertje

Schotse fans hebben nu via gofundme een actie opgestart om de vrouw van Fernando Ricksen te helpen. Inmiddels is er €2400 opgehaald en dat bedrag blijft maar stijgen.

Veronika reageert in een interview met The Scottish Sun, op deze prachtige actie. "Ik kan mensen niet genoeg bedanken voor alle steun die ze ons hebben gegeven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fernando Ricksen kondigt 'laatste avond' aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!