Ria Valk openhartig over nieuwe confrontatie met huidkanker

18 juli 2019 07:36

Ria Valk is onlangs opnieuw geconfronteerd met huidkanker. Na de ontdekking in mei moest ze een aantal optredens annuleren, maar aan De Telegraaf vertelt ze dat inmiddels alle leed achter de rug is nu de aandoening onder haar oog is weggesneden.

"Ziek zijn is een te groot woord"

"Ziek zijn is een te groot woord. Vervelend en naar, dat voelde ik me wel. Ik had namelijk niet verwacht dat het plekje onder mijn linkeroog dat af en toe ontstoken was en na het loskrabben een korstje werd, huidkanker zou zijn", vertelt de 78-jarige zangeres aan de krant.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ria Valk had graag een prijs gewild

Ze wilde een aantal weken niet optreden. "Als ik me rot voel kan ik geen vrolijke liedjes zingen als Rocking Billy, Leo en De liefde van de man gaat door de maag. Dan gaat ook de telefoon eruit en wil ik liever even niemand anders meer zien."

In 2013 had Ria Valk ook te maken met huidkanker, toen heeft een arts in Spanje een kwaadaardig plekje bij haar neus weggesneden. Volgens de zangeres waren de plekjes het gevolg van een zonbeschadiging, omdat ze zich vroeger nooit insmeerde met zonnebrandcrème.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ria Valk ontspant van roddels en gladiatoren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!