Beeld © ANP

Ed Sheeran blijft ruzie maken met buren

21 juli 2019 16:39

Ed Sheeran blijft zijn buren maar dwarszitten. Dit keer valt de buurt over honderden balen hooi die de zanger rondom zijn natuurvijver heeft laten leggen, meldt Daily Mail.

Volgens buren gebruikt Ed de vijver stiekem als zwembad, waarvoor hij helemaal geen vergunning heeft. Om zijn illegale activiteiten - volgens de buren vaak feestjes - enigszins verborgen te houden, heeft Ed een 2,5 meter hoge muur van hooibalen laten aanleggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Sheeran breekt weer record op Spotify

De buurt is al langer niet blij met Ed. De zanger liet een vijver aanleggen op zijn landgoed in Suffolk, vanwege natuurbehoud. De vijver zou een natuurlijke habitat zijn voor libellen en waterkevers en vogels en kleine zoogdieren moeten voorzien van drinkwater, zo was te lezen in de vergunningaanvraag. Uit luchtfoto's blijkt volgens Eds buren echter dat de zanger een heus waterparadijs aan het aanleggen is. "Ik geloof dat de aanleg meer is voor een wilde levensstijl dan om leven in het wild te waarborgen", mopperde een van de omwonenden al eens.

Volgens hardnekkige geruchten wil Ed volgende maand een groot trouwfeest geven in Suffolk. De zanger stapte tijdens de kerstdagen stiekem in het huwelijksbootje met Cherry Seaborn en zou dat deze zomer willen vieren met sterren als Adele en David Beckham.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!