Beeld © ANP

OM wil Imanuelle Grives vier weken langer in cel

26 juli 2019 14:50

Actrice Imanuelle Grives (34) moest zich vandaag verantwoorden voor de raadkamer van Antwerpen. Onlangs werd zij op het Belgische festival Tomorrowland opgepakt in verband met vermeende drugshandel. Het Openbaar Ministerie gaat de rechter vanmiddag vragen om de actrice vier weken langer vast te houden.

Volgens het Openbaar Ministerie zijn er ernstige bezwaren om haar vrij te laten. De advocaten van de actrice gaan de rechter vragen om haar voorlopige hechtenis op te heffen of te schorsen. Als de rechtbank van Antwerpen dat toestaat mag ze het proces in vrijheid afwachten. Ze kan dan bijvoorbeeld een enkelband krijgen om haar vrijheid voor een deel te beperken. Imanuelle moet zich verantwoorden voor de rechter omdat het OM haar verdenkt van drugshandel op Tomorrowland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imanuelle Grives voor raadkamer Antwerpen

Advocaten Koen Vaneecke en Luk Delbrouck gaan namens Imanuelle pleiten in de rechtszaal. De rechter zal in de namiddag besluiten of de actrice langer in de Antwerpse gevangenis moet blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse actrice Imanuelle Grives aangehouden om drugsbezit

De actrice werd zondag aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Ze heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!