Beeld © ANP

'Imanuelle Grives beseft dat ze professionele hulp moet zoeken'

26 juli 2019 17:29

Actrice Imanuelle Grives (34) zal nog zeker een maand vast blijven zitten in België, dat is vandaag bekend gemaakt door de Raadkamer van Antwerpen. Haar management heeft in een verklaring laten weten dat Imanuelle beseft dat ze professionele hulp nodig heeft.

“Deze uitspraak is een grote teleurstelling voor Imanuelle en haar familie"

“Deze uitspraak is een grote teleurstelling voor Imanuelle en haar familie. Dit betekent dat zij vooralsnog niet naar huis mag om zich in Nederland voor te bereiden op de rechtszaak", zo valt er te lezen. "Imanuelle is met haar raadslieden in beraad of zij in beroep gaat tegen de beslissing van de Raadkamer; zij zal een eventueel beroep uiterlijk aankomende maandag 29 juli indienen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Imanuelle Grives blijft maand langer vastzitten in België

“Imanuelle begrijpt dat veel mensen zich zorgen maken over hoe het met haar gaat en dat er veel vragen zijn over haar situatie." Toch vraagt de Celblok H-actrice om haar privacy en die van haar naasten te respecteren, zodat zij zich samen met haar advocaten volledig kan richten op de voorbereiding van de rechtszaak.

“Ze beseft dat ze professionele hulp moet zoeken om te kijken hoe het kan dat ze in deze situatie is beland. Tot slot wil ze alle mensen die haar zijn blijven steunen bedanken.” Na de uitspraak werd Imanuelle weer terug gebracht naar haar cel in Antwerpen. 

De Spangas-actrice werd zondag aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Ze heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!