Beeld © ANP

Horrorvakantie voor Goedele Liekens: 'Voorlopig zit ik hier vast'

28 juli 2019 15:41

Goedele Liekens (56) heeft tijdens haar vakantie in Spanje een dubbele breuk aan haar enkel opgelopen. Aan Het Laatste Nieuws vertelt de seksuologie dat ze tijdens het uitlaten van haar hond hard ten val kwam.

"Ik ben toen gestruikeld in een put en voelde meteen dat het niet goed zat"

De vakantie van Goedele Liekens aan het Spaanse Estepona is abrupt verstoord. Vanwege een ongelukje ligt ze de rest van de trip plat met een dubbele enkelbreuk. Via Instagram maakte de Vlaamse het nieuws bekend aan de hand van een 'vakantiefoto'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goedele Liekens blijft tv maken naast politieke carrière

"Ik ben stomweg gevallen op vakantie”, geeft ze toelichting aan HLN. “We gingen een wandeling maken met Maurice, onze hond. Omdat het overdag te warm is voor hem, doen we dat dan ’s avonds als het al wat afgekoeld is. Het was dus al vrij donker, en we liepen op een slecht wegje. Ik ben toen gestruikeld in een put en voelde meteen dat het niet goed zat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goedele Liekens weer vrijgezel

Zowel de binnen- als de buitenenkel zijn gebroken, waardoor de complexe breuk tijdens een operatie gestabiliseerd moest worden. Tot overmaat van ramp vond de operatie plaats in een plaatselijk Spaans ziekenhuis. '“Ik ben hier echt terechtgekomen in een soort Fawlty Towers-situatie", spreekt ze zich uit. "Niemand vertelde ons iets en we wisten niet wat er aan de hand was. Een of andere Spaanse dokter heeft wat platen en vijzen in mijn enkel gedraaid, maar die heb ik daarna nooit meer gezien."

Inmiddels is Goedele weer 'thuis' in het vakantiehuisje, maar nog altijd heeft ze erg veel pijn. De voormalige Miss België is dan ook drastisch op zoek naar een ander ziekenhuis in de buurt, om haar verder te helpen. "Repatriëren is volgens de Belgische dokters nog geen optie, dus voorlopig zit ik hier vast", aldus Goedele.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!