Beeld © ANP

Imanuelle Grives geen ambassadeur meer van jeugdfonds

01 augustus 2019 14:52

Actrice Imanuelle Grives (34) is niet langer meer de ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zo meldt RTV Rijnmond. De actrice werd onlangs opgepakt in verband met vermeende drugshandel.

"De associatie met drugs past niet bij onze organisatie"

Het Jeugdfonds heeft in overleg met het management van Imanuelle besloten de samenwerking te stoppen. Een woordvoerder laat weten: Wij zijn een jeugdfonds voor kinderen die vaak ook te maken hebben met armoede, dat is een kwetsbare doelgroep. Onze ambassadeurs hebben dan ook een voorbeeldfunctie en de associatie met drugs past niet bij onze organisatie.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Imanuelle Grives niet in hoger beroep in zaak drugshandel Tomorrowland

Imanuelle werd onlangs op het Belgische festival Tomorrowland opgepakt op verdenking van drugshandel. Ze had meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Ze heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol. De Celblok H-actrice moest zich daarna verantwoorden tegenover de Raadkamer van Antwerpen. Hier kreeg ze te horen dat ze nog zeker een maand in de cel moet blijven zitten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!