Beeld © ANP

Bizzey kreeg ketamine op verjaardag van oma

01 augustus 2019 16:07

Het zal een bizarre trip voor rapper Bizzey zijn geweest. Hoewel de rapper zelf ver weg blijft van bijvoorbeeld cocaïne, zorgde een ongeluk op de verjaardag van de oma van zijn vrouw ervoor dat hij toch het een en ander binnenkreeg, zo vertelt hij in een interview met Playboy.

"Voor ik het wist had ik ketamine in mijn mik"

Leo Roelandschap, zoals de rapper eigenlijk heet, vertelt dat het gebeurde op de verjaardag van de oma van zijn vrouw. “Ik zweer het. De verjaardag werd gevierd in een pannenkoekenhuis waar ik buiten met mijn zoon op een trampoline stond.” Bizzey sprong hier nogal ongelukkig vanaf waardoor hij zijn enkel brak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizzey weet het meest over seks

“Toen ik naar binnen werd gedragen, werd ik door dat hele restaurant herkend. Vooral door de kinderen. Niet veel later kwam de ambulance voorrijden. De broeder vroeg: ‘Wil je weg?’ Ik dacht dat hij bedoelde of ik uit het restaurant wilde, naar het ziekenhuis, dus ik riep meteen: ‘Jaaaa!’ Maar hij bedoelde een roesje. Voordat ik het wist, had ik ketamine in mijn mik. Da’s gewoon een pijnstiller.”

“Ik hoorde mensen praten, maar ook weer niet. Echt fokking weird. Dit was de meest awkward situatie waarin ik ooit heb gezeten”, aldus de rapper.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!