Beeld © Facebook

Kleindochter (22) Robert F. Kennedy overleden

02 augustus 2019 11:12

Saoirse Kennedy (22), een kleindochter van de in 1968 doodgeschoten Amerikaanse Robert F. Kennedy, is gisteren overleden, zo melden Amerikaanse media. Volgens The New York Post en CBS Boston overleed de 22-jarige als gevolg van een overdosis.

Saoirse verbleef op het familielandgoed bij haar grootmoeder Ethel Kennedy, aldus The New York Post. Gistermiddag werden de alarmdiensten gebeld, maar die konden niks meer betekenen. Bij aankomst in het Cape Cod-ziekenhuis bleek ze te zijn overleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dagboek president Kennedy geveild voor 700.000 dollar

De familie heeft inmiddels de dood van Saoirse bevestigd, maar zwijgt over de doodsoorzaak. “Onze harten liggen in duizend stukjes door het verlies van onze geliefde Saoirse. Haar leven was vervuld van hoop, geloof en liefde”, luidt de verklaring.

Het is het zoveelste familiedrama binnen de Kennedy-familie. Robert F. Kennedy, de man van Ethel, werd in 1968 doodgeschoten. Ook twee zonen van Robert en Ethel overleden vroegtijdig. David (28) in 1984 na een overdosis en Michael (39) in 1997 door een ski-ongeluk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kleinzoon John F. Kennedy maakt acteerdebuut

Naast Robert, is ook zijn oudere broer, John F. Kennedy, vermoord. De toenmalige president van de Verenigde Staten werd tijdens een parade in Dallas doodgeschoten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!