Beeld © ANP

Woonwagen schoonvader André Hazes in vlammen opgegaan

05 augustus 2019 10:36

Bij een grote brand op industrieterrein De Spaanse Polder in Rotterdam is de woonwagen van Matthieu Westenberg , de schoonvader van André Hazes, in vlammen opgegaan. Dat bevestigt de familie aan RTL Boulevard. De brandweer wil hier niks over zeggen.

De brandweer in Rotterdam is in de nacht van zondag op maandag met groot materieel uitgerukt voor de brand. De rook was tot in de verre omgeving te zien. De brandweer zette een hoogwerker en een groot aantal bluswagens in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hommeles tussen Bas Smit en André Hazes?

De brand is vermoedelijk ontstaan bij de woonwagen van Westenberg. De heer des huizes was tijdens de brand gelukkig niet thuis, maar samen met zijn familie op vakantie. Hij vliegt vanmiddag weer terug naar Nederland om de schade met eigen ogen te aanschouwen.

De broer van Monique laat aan RTL Boulevard weten enorm aangeslagen te zijn en dat het een enorme klap is voor de familie. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg is moedermaffia helemaal zat

Het is niet de eerste keer dat er brand is bij de familie. In de zomer van 2015 brandde ook al strandtent Het Zonnetje van de familie Westenberg af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!