Beeld © ANP

Het Geluid van Qmusic is nu al geraden

07 augustus 2019 15:50

Het Geluid van Qmusic is al na een week geraden. Luisteraar Rien wist het goede antwoord te geven in de middagshow van Wim van Helden en gaat er met maar liefst 8.000 euro vandoor.

"Ik had een paar biertjes op en dan komen vaak de beste ideeën"

Qmusic begon op 1 augustus weer met het terugkerende spelletje. Hierin kunnen de luisteraars raden wat Het Geluid is, hiervan wordt een kort fragment meermaals afgespeeld. Ook dit jaar kon het weer van alles zijn en kwamen er verschillende antwoorden voorbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Het raden kan weer beginnen: wat is 'Het Geluid'?

Van een videoband in een videorecorder stoppen tot het opentrekken van een kartonnen doos. Toch wist alleen Rien het goed te raden. Hij vertelde: "Ik had een paar biertjes op en dan komen vaak de beste ideeën. Dus ik denk dat het het vastklikken van een brandmelder is.” Tot grote verbazing bleek dit het antwoord te zijn. 

Hierdoor ziet Rien nu 8.000 euro bijschreven worden op zijn rekening. Fans van het spelletje hebben gelukkig nog een kans op een mooi geldbedrag. Vanaf 8 augustus is er weer een gloednieuw geluid om te raden. 

Net als voorgaande jaren wordt Het Geluid per fout antwoord 100 euro meer waard en daardoor kan er een mooi bedrag op de teller komen te staan. Zo werd het geluid van vorig jaar, "Het vastklikken van het lipje van een fotolijstje", geraden voor een recordbedrag van 63.700 euro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Qmusic gaat weer op zoek naar 'de Uitverkorene'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!