Beeld © YouTube: @BrookeHouts

YouTuber onder vuur na mishandeling hond

07 augustus 2019 22:12

De Amerikaanse YouTuber Brooke Houts ligt flink onder vuur na het uploaden van een filmpje waarin te zien is hoe ze haar hond mishandelt. Inmiddels is het filmpje verwijderd, maar fans halen flink uit naar de vlogster.

"Mijn hond is op geen enkele manier gewond geraakt”

Het was niet de bedoeling dat haar volgers het filmpje zouden zien. TMZ heeft de beelden in ieder geval wel in handen en daarop is te zien hoe ze het beestje onder andere slaat en bespuugt. De video waar de beelden uit zijn geknipt is inmiddels ook verwijderd. Hierin was te zien hoe ze een prank wil uithalen met haar hond en het is overduidelijk dat deze beelden niet voor het grote publiek bestemd waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Jenelle verzon doodgeschoten hond voor publiciteit

Brooke schreeuwt meerdere keren naar het hondje, genaamd Sphinx, en duwt hem hard weg als hij haar wil likken. Ze heeft zelf al een lange verklaring naar buiten gebracht en hierin schrijft ze: “Ik mishandel absoluut geen dieren. Mijn hond is op geen enkele manier gewond geraakt.” Ook geeft ze toe dat ze niet had moeten schreeuwen naar haar hond.

Op social media wordt fel gereageerd op de beelden en wordt er opgeroepen om het beestje in bescherming te nemen. Er is inmiddels ook melding gemaakt bij de Amerikaanse autoriteiten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!