Beeld © Qmusic

Ook tweede Geluid razendsnel geraden

09 augustus 2019 08:53

Waar Qmusic vorig jaar nog een recordbedrag beschikbaar stelde voor de gelukkige die Het Geluid wist te raden, lijkt het er nu op dat ze voor zoveel mogelijk winnaars gaan. Nadat het vorige Geluid al binnen een week geraden was, had het tweede Geluid slechts 24 uur nodig.

“Ik had dit niet verwacht”

Luisteraar Mieke wist na een dag al te vertellen wat het geluid was en trok de stoute schoenen aan. De teller op dat moment stond op 3800 euro. Bij Q-dj Kai Merckx, die de ochtendshow van Mattie en Marieke tijdelijk overneemt, gaf zij dan ook het goede antwoord: Het terugzetten van het stoffilter in de wasdroger. Stomverbaasd vertelde Kai dat dit het enige goede antwoord was. Ook Mieke viel helemaal stil toen zij te horen kreeg dat ze 3800 euro op haar bankrekening mag bijschrijven. “Ik had dit niet verwacht”, weet ze uit te brengen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geluid van Qmusic al na een week geraden

Sinds 1 augustus is Het Geluid weer te horen op Qmusic. Bij dit spelletje is het aan de luisteraars om te raden wat Het Geluid nou eigenlijk is. Bij elk fout gegeven antwoord stijgt het bedrag met 100 euro en zodoende kan er een aardig bedrag in de pot zitten. Het vorige geluid was na een week al geraden door Rien. Hij ging er met maar liefst 8000 euro vandoor. Voor de luisteraars die geen genoeg kunnen krijgen van het spelletje is er ook goed nieuws: Vanaf maandag zal er een gloednieuw Geluid te horen zijn op Qmusic. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!