Beeld © ANP

Nikkie de Jager vertelt hoe ze ten huwelijk is gevraagd

13 augustus 2019 21:45

Nikkie de Jager (25) vertelt voor het eerst hoe ze ten huwelijk is gevraagd. Dat doet ze in een video die de beautyvlogster op haar YouTube-Kanaal, NikkieTutorials, deelt. Zes dagen geleden vroeg haar vriend Dylan de wereldwijd bekende influencer ten huwelijk in Italië.

"Het moment dat ik me omdraaide, ging hij op zijn knieën"

"Ik had niet gedacht dat ik deze video zou maken, maar hier ben ik", begint Nikkie in haar video. "Bijna iedereen wil weten hoe het nou zit met Dylan en mij. Dus vandaag geef ik daar uitleg over, terwijl ik mijn make-up doe."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Nikkie de Jager ten huwelijk gevraagd

Nikkie vertelt eerst over hoe zij en Dylan bij elkaar terechtkwamen. "Ik vond hem altijd al knap, maar het ging niet zo goed in het begin", vertelt Nikkie. "In het begin vond ik hem zelfs een beetje een lul, omdat hij niet of nauwelijks reageerde." Uiteindelijk kwam Nikkie haar vlam steeds tegen op feestjes, maar er gebeurde niets. Uiteindelijk vraagt Dylan of Nikkie's manager niet haar vriend was. "Daarom hield hij afstand. Toen vond ik hem pas echt leuk", legt de influencer uit. Vervolgens zijn de twee met elkaar gaan daten. "We zijn naar de bioscoop gegaan, wezen bowlen."

Wat Nikkie aantrok in Dylan was dat ze zich erg zelfverzekerd voelde door hem. "En hij wilde echt praten. Echt communiceren met elkaar." Na een paar werken vraagt Dylan, uit het niets, of Nikkie zijn vriendin wil zijn. En dat was dat. Vanaf januari zijn de twee een stel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

NikkieTutorials plaatst eerste Nederlandstalige video

Maanden later zijn de twee op vakantie, in Italië. De twee gaan samen naar een restaurant in een grot. Op de trap naar de grot maakt Dylan een foto van Nikkie. Vervolgens vraagt Dylan of zij een foto van hem wil maken. Daarna vraagt hij of zij wat uit haar tas wil pakken. Dat doet Nikkie, waarna ze zich vervolgens weer omdraait. "Het moment dat ik me omdraaide, ging hij op zijn knieën", legt ze uit. "Toen vroeg hij: 'Wil je mijn vrouw zijn?' En het eerste wat ik zei was: 'Weet je het zeker?' Dylan bevestigt en ik zeg volmondig: 'Ja!' Dat is hoe Dylan me ten huwelijk heeft gevraagd. Het was perfect."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!