Beeld © Getty Images

Presentatrice onder vuur na belachelijk maken van Prins George

23 augustus 2019 20:46

De Amerikaanse presentatrice Lara Spencer (50) krijgt momenteel flink wat kritiek over zich heen na enkele opmerkelijk uitspraken over de Britse prins George (6). In het programma Good Morning America zat ze namelijk het jochie simpelweg uit te lachen omdat hij balletlessen volgt.

"Ik heb nieuws voor u prins William, we zullen zien hoe lang dat duurt"

Lara vertelde in het programma namelijk het zoontje van prins William en Kate binnenkort naar het prestigieuze St. Thomas’s Battersea gaat. Op deze privéschool in Londen zal hij een uitgebreid vakkenpakket krijgen met onder meer wekelijkse balletoefeningen. Dit zorgde voor heuse lachbui bij de presentatrice. “Oh, hij ziet er zo gelukkig uit vanwege zijn balletlessen”, aldus Lara.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

De scholen zijn weer begonnen, ook voor prins George

“Naast de gebruikelijke dingen als wiskunde, scheikunde en geschiedenis zal George de Play-Doh laten staan om ballet te volgen. Ik heb nieuws voor u prins William, we zullen zien hoe lang dat duurt”, vervolgt ze terwijl een foto van een breed lachende prins George te zien is. Deze actie kan wereldwijd rekenen op flink wat kritiek. “Deze schattige jongen wordt belachelijk gemaakt door een volwassen vrouw op de nationale televisie in Amerika voor het volgen van balletles”, schrijft Brian L. Friedman op Instagram en Twitter.

Brian zelf is choreograaf en heeft gewerkt met onder andere Britney Spears. “Ze leert dat het oké is om jongens uit te lachen die willen dansen en dat is zo triest.” Verder wordt er opgeroepen dat de presentatrice live op televisie haar excuses maakt en wordt haar gedrag als walgelijk bestempeld. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige prins George schittert op nieuwe kiekjes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!