Beeld © RTL

Ga eropuit met Arie Boomsma en word instant happy

09 september 2019 11:10

Wil je gezonder, gelukkiger en succesvol leven en ook nog eens op pad met Arie Boomsma? Lees dan snel verder. De presentator is namelijk aanwezig bij Healthy Academy Walk op 29 september in Noordwijk aan Zee en jij kunt nu tickets kopen met korting.

Ga eropuit met Arie Boomsma en luister ondertussen live naar drie inspirerende masterclasses. Niet zittend in een zaal zoals je gewend bent, maar wandelend door de duinen. Wandel mee, raak geïnspireerd en kom tot nieuwe inzichten om de juiste keuzes te maken voor een gezonder, gelukkiger en succesvol leven!

De masterclasses worden gegeven door Psycholoog Ap Dijksterhuis, topsporter Gregory Sedoc en Nina Pierson, oprichter van saladebarketen SLA. Arie Boomsma gaat met hen in gesprek en neemt je mee voor een inspirerende wandeling van 9 kilometer door de duinen van Noordwijk. Tijdens het wandelen luister je naar de masterclasses via je eigen koptelefoon, de sprekers lopen samen met Arie voorop.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Arie Boomsma waarom yoga voor mannen nieuwe trend is

Ap Dijksterhuis is psycholoog, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gespecialiseerd in het onderbewustzijn en intuïtief denken. Ap is auteur van de bestseller Het slimme onbewuste en vertelt tijdens de Healthy Academy Walk meer over geluk en waarom we daarnaar streven.

Multi- ondernemer Nina Pierson is hoofdredacteur van het online magazine Bedrock en startte samen met haar man de succesvolle saladebarketen SLA. Nina zal inspireren op het gebied van duurzaamheid en wat je kunt bijdragen aan een betere en gezondere wereld.

Topsporter en deelnemer van Expeditie Robinson Gregory Sedoc, kan veel vertellen over succes. Uit ervaring weet hij dat dit niet alleen een kwestie is van talent en geluk hebben, maar dat je de top bereikt door vooral hard te werken. Gregory leert wandelaars hoe om te gaan met stress, druk en hoe je in de ultieme focus flow komt.

Laat je inspireren op het gebied van wetenschap, creatief ondernemerschap, sport en gezondheid.  Dit doen we wandelend en niet zittend, omdat je terwijl je beweegt informatie op de allerbeste manier tot je kunt nemen. Het blijft niet alleen beter hangen, je kunt het ook direct toepassen. 

Via RTL Boulevard krijg je een flinke korting op je ticket, dus bestel ze hier snel met code HEALTHYBLVD en betaal slechts 24,95 euro.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!