Beeld © ANP

Thijs Römer: 'Katja en ik houden nog altijd van elkaar'

26 september 2019 11:54

Hoewel het huwelijk van Thijs Römer (41) en Katja Schuurman (44) in 2015 na acht jaar strandde, kunnen ze het nog altijd goed met elkaar vinden. Tegenover VIVA vertelt de acteur dat dit echter niet zonder slag of stoot is gegaan.

"Dat maakt het makkelijk om de opvoeding van Sammie in goede banen te leiden"

Thijs vindt het fijn dat hij en Katja het zo goed met elkaar kunnen vinden. “Als je in scheiding ligt, is het voor iedereen een donkere periode, zowel samen als persoonlijk. Maar Katja en ik zijn er gelukkig goed uitgekomen”, vertelt hij. “We houden nog steeds heel veel van elkaar, zien elkaar nog graag en dat maakt het makkelijk om de opvoeding van Sammie in goede banen te leiden.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe castleden FCK DE LIEFDE: Thijs Römer en Soundos

De relatie tussen hem en Katja is zelfs zó goed, dat de twee nog samen op reis gaan. “Wij doen dat ook niet elk halfjaar hoor”, biecht de acteur op. “Die reis naar Ecuador was voor Return to Sender, haar project dat ik vanaf het begin van dichtbij heb gevolgd. Ik ben altijd heel trots geweest dat Katja datgene wat ze zo voelde en zag, heeft weten om te zetten naar zo’n mooi initiatief.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman te zien in Vlaamse Slimste mens

Inmiddels is de 41-jarige weer gelukkig in de liefde. In 2016 werd bekend dat de vonk tussen hem en ballerina Igone de Jongh (40) was overgeslagen. De twee leerden elkaar kennen via Instagram nadat Igone hem een berichtje stuurde. Inmiddels wonen de tortelduifjes samen. Igone heeft een zoontje van negen uit een eerdere relatie. Volgens Thijs kunnen de kinderen het goed met elkaar vinden. "We dansen dus allemaal heel lief en gezellig om elkaar heen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!