Beeld © ANP

Het gaat even niet zo goed met Igmar

27 september 2019 22:20

538-dj Igmar Felicia heeft op zijn Instagram een aangrijpende update gegeven. Hij laat weten dat het niet altijd even goed gaat met hem en dat er deze week, naar eigen zeggen, mist in zijn hoofd zat. Het kan rekenen op flink wat liefdevolle reacties.

“Soms verdwijn ik even van de wereld. Soms vaker dan ik zou moeten"

Op zijn instagram deelt de 538-dj de tekst “Morgen weer een blije foto.” Daarnaast schrijft hij: “Soms verdwijn ik even van de wereld. Soms vaker dan ik zou moeten. Wat we als mensen het liefst doen, is vragen hoe het gaat zonder het antwoord te willen horen. ‘Hoe gaat het?’, is de eerste vraag die je stelt aan de telefoon. ‘Ja lekker, met jou?’ is het enige antwoord dat je mag geven.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igmar Felicia stapt over naar Radio 538

“Zal ik volgende week anders eens zeggen dat er deze week mist in m’n hoofd was, dat ik er af en toe niks van snap en dat ik het idee heb dat we allemaal uit angst handelen?”, vervolgt hij. “En dan de hele uitzending lang REM & Everybody Hurts draaien?”

“Ik verdwijn af en toe wel even gewoon van de wereld, dan vertel ik jullie zaterdag wel weer dat de zon schijnt en dat het echt tijd is voor een zomerse hit”, zo besluit hij het verhaal. Onder het bericht krijgt hij flink wat hartjes.  Onder meer Evi Hansen en zijn vriendin Fien Vermeulen laten weten aan hem te denken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Igmar en Fien nemen afscheid van Mattie Valk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!