Keith Bakker aangehouden na beschuldiging seksueel misbruik

01 oktober 2019 14:45

Keith Bakker (58) heeft zich dinsdagochtend gemeld bij de politie in Amsterdam en is aangehouden. Dat hebben de politie en de advocaat van Bakker bevestigd aan RTL Boulevard. De verslavingsdeskundige wordt opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik, al wil de politie daar officieel niets over zeggen. Vanochtend meldde hij zich bij de politie. Hier zal hij verhoord worden.

"Ik zal veroordeeld worden in de media"

De 58-jarige Bakker werd in 2012 veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf, omdat hij zich aan zeven vrouwen en jonge meisjes had vergrepen. Na het uitzitten van zijn straf verkaste hij naar Bali, waar hij een nieuw bestaan opbouwde en een relatie aanging met een 18-jarig meisje. Zij is inmiddels zijn ex. Bakker vermoedt dat zij achter de aangifte zit, schrijft hij op zijn website.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keith Bakker wederom verdacht van zedendelict

Bakker had al aangegeven dat hij zich op verzoek van de politie in Nederland zou melden. Hij houdt vol dat hij niets verkeerds heeft gedaan. Toch heeft hij weinig vertrouwen in de verdere afhandeling. "Als de politie me arresteert, zal er media-aandacht zijn en dan begint het hele circus weer opnieuw", aldus Bakker. "Ik zal veroordeeld worden in de media."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!