Beeld © RTL

Frank Dane openhartig over zoontje en privéleven

5 oktober 2019 14:54

538-dj Frank Dane (38) was te gast bij Beau van Erven Dorens (48) in zijn talkshow Beau. Hier vertelt hij hoe het gaat met zijn pasgeboren zoontje Ole en waarom hij zijn privéleven zo buiten de schijnwerpers probeert te houden.

“Je hebt een beetje ingevallen gezicht”, constateert Beau bij Frank. “Dat komt natuurlijk door de kleine. Hoe gaat het met hem?” Als het over Ole begint, schitteren de ogen van Frank. “Het gaat met Ole fantastisch. Ik heb er echt een vriendje bijgekregen”, vertelt Frank trots. Het jochie werd acht weken geleden geboren en Frank kan zijn geluk niet op. Beau wil wel even testen hoe goed de vaderschap-skills van dj zijn en heeft daarom een test bedacht. Frank moet namelijk een luier bij een pop omdoen en dat gaat hem met gemak af. Toch is het even wennen zo’n klein hummeltje erbij te hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Frank Dane mist Edwin Evers bij Ochtendshow

“Elke ochtend gaat de wekker om vier uur en dan hoop ik dat ik de kleine niet wakker maak. Dan zit ik naast het bedje en denk ik ‘slaap alsjeblieft door’. Dan kruip ik de slaapkamer uit en ga ik douchen", vertelt Frank. 

Volgens Beau is Frank een mysterie. “Je hebt bijvoorbeeld een vrouw, maar ik heb geen enkele foto van haar kunnen vinden. Hoe komt dat?” Volgens Frank komt dat doordat hij zelf ook niet naar feestjes gaat en het gek zou zijn dat zij daar dan alleen heen gaat. Op de vraag of deze vrouw wel bestaat antwoordt Frank: “Ja, ze is er. Ik denk wel dat ik mijn soulmate heb gevonden in haar.”

Beau gemist? Terugkijken kan hier. Bekijk hieronder het fragment met Frank. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Jensen feliciteert zijn 'kleine broertje' Frank Dane

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!