Beeld © Instagram: @Mileycyrus

Miley Cyrus krijgt ziekenbezoek van nieuwe liefde Cody

09 oktober 2019 11:35

Miley Cyrus (26) ligt momenteel in het ziekenhuis. Hoewel het momenteel onduidelijk is waarom de wereldster is opgenomen, gaat het hoogstwaarschijnlijk om een ontsteking aan haar keelamandelen. Hier klaagde ze eerder al over. Gelukkig krijgt de popster bezoek van haar nieuwe liefde Cody Simpson (22). Op haar Instagram bevestigt Miley nogmaals alle geruchten over haar liefdesleven.

“Mijn vriendje komt mij zo bezoeken in het ziekenhuis”

In haar Instagram stories doet Miley uitgebreid verslag van haar ziekbed en het bezoek. “Bezig om zo snel mogelijk beter te worden”, legt ze uit aan haar volgers. De popster wordt binnenkort verwacht op een festival georganiseerd door Ellen DeGeneres. Behalve uitleg krijgen fans ook eindelijk meer duidelijkheid over de relatiestatus van Miley. “Mijn vriendje komt mij zo bezoeken in het ziekenhuis”, wat gevolgd wordt door een selfie met Cody!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cody Simpson deelt pikant gedicht over Miley Cyrus

In de volgende filmpjes is te zien hoe Cody een speciaal voor Miley geschreven nummer zingt. “Het nummer is te speciaal om alleen voor mezelf te houden, dus ik heb hem nu onder druk gezet om hem volgende week uit te brengen en het werkt”, schrijft Miley. Waarschijnlijk geeft ze ook alvast de titel van het nummer weg met de hashtag GoldenThing.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus: 'Cody en ik zijn aan het daten'

Naast het romantische liedje, heeft de popster ook een prachtige bos rozen gekregen. Het is nu dus officieel en overduidelijk: Miley en Cody zijn stapelverliefd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!