Beeld © ANP

Signeersessie rapper Josylvio eindigt in rellen

10 oktober 2019 13:29

Een signeersessie van rapper Josylvio (27)is in een drama uitgelopen, zo meldt het Belgische Het Laatste Nieuws. Nog voordat de eerste handtekening was gezet, moest de politie ter plaatse komen in een Media Markt-filiaal in Antwerpen.

"Dingen werden vernield en gestolen"

Een paar honderd jongeren vernielden rekken en haalden de zaak overhoop. Nadat het filiaal de chaos niet meer onder controle had, werd de politie ingeschakeld. "Er werden vernielingen aangebracht en dingen gestolen en ook klanten die niet voor de signeersessie kwamen, ondervonden hinder door het tumult", zegt de Antwerpse politiewoordvoerder Willem Migom. "Onze diensten kwamen ter plaatse om de openbare orde te herstellen. Dat ging vlot.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daddy on duty! Rapper Josylvio wordt vader

“Plots gooide iemand een cd door de winkel en hij riep dingen. Enkele meelopers hebben hetzelfde gedaan en voordat we het wisten vlogen er cd's door de lucht. Dat was rond vier uur en duurde toch een half uur”, vertelt een ooggetuige aan HLN.

Josylvio reageerde op zijn Instagram op het voorval. “Laat me wel even duidelijk maken dat ik dit gedrag ten zeerste afkeur. (…) Het is voor mij onmogelijk geweest naar de vloer te komen.” De winkel is na het voorval gesloten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!