ANP

Donald Trump heeft het helemaal gehad met Beyoncé

11 oktober 2019 15:14

President Donald Trump heeft donderdagavond (lokale tijd) hard uitgehaald naar Beyoncé en Bruce Springsteen. De Republikein beschimpte de sterren vanwege hun optredens tijdens de verkiezingscampagne van zijn opponent Hillary Clinton in 2016.

"Ik had Beyoncé en Jay-Z niet nodig, en al helemaal niet Bruce Springsteen"

Donald Trump ging niet in op de vele onderzoeken die naar hem lopen voor een mogelijke impeachement-procedure, onder meer vanwege een gesprek met de Oekraïense president over zijn politieke rivaal Joe Biden. Maar hij haalde wel flink uit naar de artiesten die Clinton steunden in de presidentsrace. Het was niet duidelijk waarom Trump dit maal exact Beyoncé en Bruce Springsteen op de korrel nam over een evenement van zeker drie jaar geleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trumps gebruik van Purple Rain maakt erven Prince woest

"Ik had Beyoncé en Jay-Z niet nodig, en al helemaal niet Bruce Springsteen", schimpte Trump. "Bruce deed twee liedjes en ging daarna weg. En daarna liet iedereen hem in de steek. En Clinton spreekt nog voor dezelfde zielige mensen als toen. Dit is het gekste dat ik ooit heb gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nickelback laat tweet Donald Trump verwijderen

Trump maakte tijdens de rally ook gebruik van het nummer Purple Rain van Prince. De ervaren van de zanger reageerden hier woest op. Zij hadden Trump al eerder aangesproken op het feit dat hij dat niet mag doen zonder hun toestemming. Het is onduidelijk of zij stappen tegen het Witte Huis gaan ondernemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!