Saoirse Kennedy Hill overleed in 2019 aan een overdosis Beeld © Facebook

Doodsoorzaak kleindochter Robert F. Kennedy bekend

02 november 2019 13:48

Saoirse Kennedy Hill overleed afgelopen zomer op 22-jarige leeftijd. De kleindochter van Robert F. Kennedy kwam om onder mysterieuze omstandigheden, maar inmiddels heeft de lijkschouwer bevestigd dat het om een overdosis ging.

"Ook al was ik vooral gelukkig als kind, ging ik gebukt onder periodes van diep verdriet die voelden als rotsblokken op mijn borst"

De kleindochter van Robert F. Kennedy kwam op 1 augustus om het leven. De politie van Massachusetts heeft inmiddels kunnen bevestigen dat de oorzaak van Saoirse's overlijden een overdosis aan drugs is geweest. De 22-jarige werd aangetroffen in het Kennedy-familiehuis in Hyannis Port en werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Kort daarna werd bevestigd dat ze was overleden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kleindochter (22) Robert F. Kennedy overleden

Saoirse is de dochter van Courtney Kennedy Hill en Paul Hill en de kleindochter van de 91-jarige matriarch Ethel Kennedy. In het systeem van de 22-jarige werd methadon, fluoxetine, norfluoxetine, diazepam, nordiazepam én alcohol aangetroffen, werd bevestigd door de politie. In 2016 deed de Kennedy-erfgename nog haar verhaal over depressie in een essay. "Ook al was ik vooral gelukkig als kind, ging ik gebukt onder periodes van diep verdriet die voelden als rotsblokken op mijn borst", legde Saoirse uit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!