Beeld © ANP

Lil’ Kleine: ‘Anouk en ik hebben niet gevochten’

7 november 2019 19:20

The Voice of Holland-coach Jorik (25), ook wel bekend als Lil’ Kleine, ontkent dat hij en Anouk (44) hebben gevochten in de studio van de TVOH. Dat vertelt hij in de Coen en Sander Show op Radio 538.

"Ik kom niet voor de ruzie, ik kom voor The Voice"

Lil’ Kleine vertelt dat hij zich meer wil focussen op The Voice. “Gevochten? Dat is niet waar. Ik ben niet uit op ruzie. Ik vind dat de media zich genoeg hebben geuit, ik vind dat Anouk zich genoeg heeft geuit. Daar laat ik het lekker bij. Ik kom niet voor de ruzie, ik kom voor The Voice.’’

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk achter de schermen TVOH?

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat de rapper en Anouk flink ruzie met elkaar hebben. Ook RTL bevestigde de bonje tussen de twee coaches. “Het klopt dat Anouk & Lil Kleine een aanvaring hebben gehad. De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.”

Ook presentator Martijn Krabbé (51) bevestigde de ruzie tegenover RTL Boulevard. "Ik weet niet precies wat er is gebeurd tussen Kleine en Anouk. Ik was er niet bij", verklaart de presentator van het eerste uur. "Maar er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden, een akkefietje." De twee coaches zouden daardoor nu "een paar problemen hebben met elkaar", meent Martijn. "Gebeurt wel vaker hoor, dat coaches op het scherpst van de snede strijden tegen elkaar", verzekert de 51-jarige. 

Het was nog maar de vraag of de coaches in de huidige formatie het tiende seizoen, welke morgen van start gaat, zullen gaan afmaken. “Ik heb het tiende seizoen met veel plezier gemaakt en we gaan het afmaken met veel plezier. Met zijn allen”, aldus Lil’ Kleine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal en Martijn bevestigen akkefietje Anouk en Lil' Kleine

Ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk achter de schermen TVOH?

05:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!