Beeld © ANP

Stefan Jurriens stopt tijdelijk met StukTV

10 november 2019 13:15

Stefan Jurriens (27) heeft behoefte aan een time-out. In een bericht op zijn Instagram laat hij zondag weten dat hij heeft besloten om te stoppen met werken en een pauze neemt van social media.

"Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed"

"TIME OUT 24/7 - 365 dagen per jaar pieken. 7 jaar lang. Opdrachten. Series. Shows. Afspraken. Social Media. Privé. Een druk maar geweldig leven. Maar het gaat allemaal zooooo snel", beklaagt Jurriens. "Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niets meer echt mee krijg, voel of ervaar. Ik heb gemerkt dat ik me vaker slecht voelde dan goed. Ik heb gemerkt dat mijn leven op automatische piloot stond. En dat ik nergens meer echt zin in had. Niks voor mij!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nienke Plas, #BOOS en StukTV strijden voor nieuwe Televizier-Ster

De social mediaster neemt dus een tijdje rust. "Even pas op de plaats. Even tijd voor mezelf. Even offline. Wanneer ik precies terug kom kan ik op dit moment nog niet zeggen."

Voorlopig heeft zijn beslissing nog geen gevolgen voor het populaire YouTube-kanaal van StukTV. "We hebben al een hoop toffe dingen opgenomen waar ik nog gewoon bij ben. En Giel en Thomas gaan nu tijdelijk toffe dingen maken zonder mij."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!