Beeld © Instagram: @Moniquenoell

BN’ers steunen Monique na breuk met André

10 november 2019 16:46

Monique Westenberg (41) heeft vast betere dagen gekend. Nadat gisteren bekend is geworden dat de relatie tussen haar en André Hazes (25) op de klippen is gelopen, liet zij al weten dat er een andere vrouw in het spel is. Vandaag bleek dat nieuws te kloppen en kwam naar buiten dat André zijn vriendin aan de kant heeft gezet voor presentatrice Bridget Maasland (45).

“Denk aan jou lieve Monique”

Nadat André een statement naar buiten bracht waarin duidelijk werd dat hij en Monique niet meer samen zijn, bracht de blondine zelf ook een statement naar buiten. “Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland: 'André en ik vinden elkaar meer dan leuk'

“Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. (…) Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.”

Onder de post vallen flink wat liefdevolle reacties en hart emoticons te lezen. “Heel veel liefde voor jou. Wees lief voor jezelf, knuffel lekker tegen je mooie mannetje aan en weet dat tijd heelt”, schrijft Lieke van Lexmond. “Denk aan jou lieve Monique”, laat Chantal Janzen weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

“Lieverd! Heel veel sterkte en ik denk aan je. Jij bent een top vrouw en een lieve moeder. Neem je tijd en laat je niet gek maken”, aldus Olcay Gulsen.

Alles over de breuk van André en Monique zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!