Beeld © ANP

Kensington-gitarist Casper Starreveld is vader geworden

15 november 2019 19:17

Leuk nieuws voor Kensington-gitarist Casper Starreveld. Hij vertelt aan RTL Boulevard dat hij drie maanden geleden voor het eerst vader is geworden van een zoontje.

"Hij werkt lekker mee met papa”

Kensington heeft het maar druk. En leert steeds beter te multitasken. De bandleden moeten namelijk het drukke tourleven zien te combineren met een gezinsleven. Nadat frontman Eloi Youssef drie jaar geleden al voor het eerst vader is geworden, ruilt nu ook Cas Starreveld af en toe zijn gitaar in voor de kinderwagen. “Ik ben pas drie maanden vader, maar ik moet wel zeggen dat het me tot nu toe alles meevalt. Ik heb ook een heel lieve baby die heel goed slaapt, dus hij werkt lekker mee met papa”, aldus Casper.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kensington is terug met nieuwe muziek

De band heeft het nieuwe album in Canada opgenomen. Dat weerhield Cas niet om bij belangrijke momenten van de zwangerschap te zijn. “Ik ben, toen we in de studio zaten, heen en weer gevlogen om bij de twintigwekenecho te zijn. Dat zijn  dingen die je niet wilt missen. Dan reis je heen en weer.”

Over het vaderschap zegt de gitarist nog: “Ik vind het een heel mooie toevoeging aan alles. Het ontstrest bijna. Dan kom ik thuis, zie ik dat ventje liggen en denk ik: Hé, hier doe ik het voor.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!