Beeld © SBS/Talpa

Utopia-Cees: ‘Ik heb nog maar twee maanden te leven’

15 november 2019 18:51

Het gaat erg slecht met oud-Utopiaan Cees (65). De voormalige inwoner heeft onlangs voor de laatste keer het terrein van Utopia bezocht en vertelt tegen de andere bewoners dat hij nog meer slecht nieuws te horen heeft gekregen.

"Ik sterf van de pijn”

Cees vertelde eerder dit jaar dat er drie tumoren in zijn lymfeklieren zijn ontdekt. Op zijn Instagram liet hij weten dat hij zonder behandeling een vooruitzicht had van vier tot twaalf maanden en besloot uiteindelijk om zich niet te laten behandelen. "Genezen kan ik toch niet, dus waarom zou ik het doen? Al die ellende. Want iedereen weet: je wordt ziek, je wordt kaal…”, vertelde Cees destijds. “En dat wil ik gewoon niet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud Utopiaan-Cees ernstig ziek: 'Beter nieuws heb ik niet'

Nu heeft Cees een bezoek gebracht aan de huidige inwoners van Utopia. Inmiddels moet hij gebruik maken van een rollator. Cees vertelde tegen de bewoners dat er nog meer uitzaaiingen gevonden zijn in zijn botten en lever. “Het gaat nu heel hard. En ze hebben mij een prognose gegeven van twee maanden. (…) Ja, ik sterf van de pijn”, vertelt hij. Bij het afscheid vertelt hij tegen de bewoners: “Treur niet om mij.”

Het nieuws dat Cees ernstig ziek was, sloeg in als een bom bij fans van het programma. Ook voor Romy en Cemal kwam het bericht als donderslag bij heldere hemel. “Cees was als een vader voor mij", vertelde Cemal eerder tegenover Louisa Jansen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!