Beeld © ANP

Gert Verhulst: 'Ik heb geen behoefte aan andere vrouwen'

30 november 2019 11:28

Gert Verhulst trouwde dit jaar na een relatie van tien jaar met zijn vriendin Ellen Callebaut. Volgens de gelukkige Gert staat het prille huwelijk met Ellen op een stevig fundament. Van de versierder in hem is weinig overgebleven, vertelt de Studio 100-baas aan de Telegraaf. "Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer."

"Voor mij is het gezinsleven belangrijk"

Het liefdesleven van het 51-jarige baasje van Samson was vaak voorpaginanieuws. Zo had hij een relatie met de roodharige K3-zangeres Karen Damen en viel hij in 2012 als een blok voor de Nederlandse Josje Huisman, die destijds ook in K3 zat. De kortstondige affaire met Josje leidde bijna tot een definitieve breuk met Ellen, met wie hij toen zo'n drie jaar samen was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit en Gert Verhulst gaan door het dak met nieuw nummer

De tijd waarin het privéleven van Gert het nieuws haalde heeft hij inmiddels achter zich gelaten. "Ik geniet van mijn twee volwassen kinderen en vrouw. Voor mij is het gezinsleven belangrijk. Voor mij geen andere vrouwen meer in mijn leven. Als je nu vraagt: 'Hoe gaat het privé?', dan kan ik kort zijn: heel goed."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!