Beeld © ANP

Fockeline Ouwerkerk in verwachting van tweede kind

11 december 2019 22:25

Heugelijk nieuws voor Fockeline Ouwerkerk! De actrice is namelijk voor de tweede keer zwanger. De 38-jarige ster uit series als Moordvrouw, Nieuwe buren en Dit zijn wij verwacht haar tweede kind in het voorjaar. Hoewel ze nu dolgelukkig is, maakte de zwangerschap haar werk er niet makkelijker op.

"Je draait de knop in een keer om"

"Ik heb de ergste fase overleefd. Het was even pittig, maar nu gaat het allemaal goed", laat ze aan BuzzE weten. De laatste opnameweken van Dit zijn wij had ze regelmatig last van misselijkheid. "Maar het was heel vreemd hoe je dat kan ‘uitzetten’ als je voor de camera staat. Je speelt dan bijvoorbeeld een bejaarde Anna, die kan niet zwanger of misselijk zijn; mentaal werkt dat best goed. Je draait de knop in een keer om."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fockeline Ouwerkerk vond bevalling in Dit zijn wij 'erg pittig'

In de serie Dit zijn wij speelt zij een vrouw over de tijdspanne van bijna een halve eeuw. De vierde aflevering van de Nederlandse remake van de Amerikaanse megahit This is us wordt donderdagavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Ouwerkerk kreeg haar eerste kind, Joe, in september 2018. Zij heeft al jaren een relatie met grafisch ontwerper Joeri Wetters.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!