Beeld © ANP

BN'ers enorm trots op prestatie handbalsters

15 december 2019 14:24

Verschillende bekende Nederlanders zijn door het dolle heen dat de Nederlandse handbalsters voor het eerst de wereldtitel hebben veroverd. Op social media feliciteren de sterren het team met de overwinning op Spanje zondagmiddag. Met één doelpunt verschil (30-29) wist Oranje te winnen.

"Wat een toppers allemaal!"

Thomas Acda vond de wedstrijd "bloedspannend". "Kijk met zo’n instelling word je wereldkampioen!!! gefeliciteerd meiden!!", schrijft hij op Twitter. Ook Barbara Barend is ontzettend trots op de sporters. "Zooo mooooooiii!! Wat een toppers allemaal!!!!! huize barend ontploft!!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Handbalsters schrijven historie: Nederland voor het eerst wereldkampioen

"Jaaaaaaaahhhhhhh!!! Wereldkampioen!! Wat een bikkels!! Zo gaaf!", reageert Viktor Brand. Ook Frank van der Lende vindt de winst "Vet! Echt sick!"

Volgens Bas Muijs is dit de perfecte revanche van Estavana Polman op haar vriend Rafael van der Vaart. "Hoppa! Wereldkampioen!! Polman neemt negen jaar na de verloren finale WK voetbal revanche voor Van der Vaart op Spanje met de wereldtitel. Geweldig!" Claudia de Breij is het daar mee eens. "Zo mooi dit!", schrijft ze. "Ik hou van Rafaël van der Vaart. Iemand aan wie de term ‘spelersvrouw’ jaren kleefde zit daar een heerlijk trotse spelersman te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schattig! Kleine Jesslynn dolblij met winst mama Estavana

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!