Beeld © ANP

Zwangere Kelly Weekers noemt nanny 'inbreuk op privacy'

16 december 2019 13:47

Kelly Weekers (30) is hartstikke zwanger en deelt haar ervaringen dan ook met haar volgers op Instagram. In een uitgebreide Q&A onthult ze onder meer dat ze inmiddels haar broeken niet meer dicht kan krijgen. “Ze passen alleen maar op standje derde kerstdag!”

"Deze keer dus grote kans op een zomerbaby”

De schrijfster begint het langverwachte vragenuurtje met een foto van haar buik. Hierop is te zien hoe haar broek inmiddels niet meer dicht kan. “Tijdens de eerste zwangerschap moest ik halverwege nog zoeken naar een bolling”, schrijft ze erbij. Kelly is inmiddels dertien weken zwanger en laat weten op 21 juni uitgerekend te zijn. “De vorige keer ging ik twee weken overtijd, dus juli reken ik ook goed. Deze keer dus grote kans op een zomerbaby”, vervolgt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Weekers is in blijde verwachting

Het zal voor Kelly en haar man John Ewbank een drukke bedoening worden om het werk en twee kinderen te combineren. “Teamwork, oma’s, oppas, schooltje en héél goed plannen”, zijn enkele van de hulpmiddelen die het stel zal gaan inzetten. Over een eventuele nanny is Kelly iets minder enthousiast. “Schema technisch zouden we zeker een nanny kunnen gebruiken, maar ik vind het vooralsnog een te grote inbreuk op onze privacy en onze rol als ouders.”

“Zonder dwingt me genoeg tijd te nemen voor het moederschap en dat staat voor mij altijd op nummer een”, vervolgt ze. Hoewel het nog even duurt voordat Kelly haar tweede kindje mag verwachten, wil ze maar al te graag weten wat het geslacht van de kleine is. “Ik ben serieus zo nieuwsgierig van aard. Ik heb oprecht geen idee hoe mensen er negen maanden relaxt onder blijven het geslacht niet te weten”, beantwoordt ze een van de vragen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Weekers en John Ewbank meer als broer en zus door het leven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!