Beeld © YouTube: Floor Masselink

Love Island-Floor en Daniël uit elkaar

17 december 2019 21:01

Het worden eenzame kerstdagen voor Love Island-winnaars Floor en Daniël. De twee hebben namelijk een punt achter hun relatie gezet, zo maken ze bekend in een video op YouTube.

"We gaan nu onze eigen weg"

Een van de vragen die het stel krijgt is “hoe is het nu met jullie?” en uiteindelijk komt het hoge woord er dan ook uit; de twee zijn uit elkaar. “We vinden elkaar heel leuk, maar het is gewoon heel anders. Bepaalde dingen werken ook niet met elkaar. Zij denkt anders over dingen en andersom, en dat kan”, legt Daniël uit in de video

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koesteren Luca en Gabriëlla een wrok tegen Floor en Daniël?

“Onze levens zijn zo verschillend en we hebben heel erg geprobeerd dat het wel werkt. We spreken elkaar nog wel elke dag. Het is wel jammer, maar we hebben echt ons best gedaan”, vult Floor hem aan. “Wij waren daar twee weken en hebben gewonnen. En dan ben je in Nederland en moet je kijken of het ook echt werkt, en naja.”

Tegenover RTL Boulevard bevestigt Daniël dat de relatie inderdaad op de klippen is gelopen. “Floor en ik hebben het een tijdje geprobeerd. Er zijn gewoon bepaalde dingen waar we tegenaan lopen en dingen waar we heel anders over denken en niet werkt. Het is voor ons allebei jammer, maar het is gewoon zo. Het is jammer hoe het gelopen is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Ziggy en Victoria officieel een koppeltje

“Het is wel echt klaar. We gaan nu onze eigen weg, maar we blijven nog wel vrienden”, vervolgt hij.

De twee kwamen tijdens Love Island als winnaars uit de bus en vertelde in Love Check-up er alles over. Dat zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!