Beeld © ANP

Camila Cabello maakt excuses voor racistische opmerkingen

19 december 2019 06:15

Camila Cabello (22) gaat diep door het stof en biedt haar fans en volgers haar excuses aan voor een aantal oude Tumblr posts, die ze in 2012 online heeft gezet. De zangeres lag hierdoor afgelopen week onder vuur, omdat de posts racistisch getinte memes en teksten zouden bevatten. Zo gebruikte ze ondermeer het woord 'neger' en een aantal Aziatisch getinte scheldwoorden. Dit meldt Page Six.

"Toen ik jonger was, was mijn taalgebruik anders dan nu en daar schaam ik me ontzettend voor"

"Toen ik jonger was, was mijn taalgebruik anders dan nu en daar schaam ik me ontzettend voor. Ik zal daar altijd spijt van hebben. Ik was nog niet wereldwijs, bekommerde me nergens om en leerde pas later de diepere betekenis van de woorden en uitlatingen die ik destijds heb gebruikt. Ik voel me afschuwelijk over het feit dat ik deze woorden ooit heb uitgesproken," aldus Camila.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Camila Cabello nam bijzonder souvernir mee van Kensington Palace

De zangeres vervolgt: "Ik ben nu 22 jaar, ik ben volwassen en ben me bewust van een belangrijk stuk geschiedenis, en de pijn die dat met zich meedraagt. Dat had ik toen nog niet door. Deze fouten geven niet de persoon weer die ik daadwerkelijk ben of die ik ooit ben geweest. Ik sta voor liefde en inclusiviteit en er is in mijn hart nooit ruimte geweest voor haat of uitsluiting. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoezeer me dit spijt, dus hierbij maak ik nogmaals mijn excuses vanuit het diepste van mijn hart."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!