Beeld © Instagram: @djarnohofland

Djarno Hofland ook slachtoffer geworden van Rolex-roof

19 december 2019 13:15

Djarno Hofland (26), de neef en tourmanager van André Hazes (25), is slachtoffer geworden van diefstal. In het programma Opsporing Verzocht kwam de zaak aan het licht, maar werd zijn naam niet genoemd. Volgens De Telegraaf gaat hier echter om Djarno en zou hij op verschrikkelijke wijze zijn beroofd.

"Ik ben heel erg bang nu"

In Opsporing Verzocht was te zien hoe twee gewapende mannen de tourmanager opwachtten en het horloge op gewelddadige wijze buitmaken. Als Djarno wordt geconfronteerd met de daders ontstaat er flink wat commotie. Djarno wordt besprongen en de daders proberen hem zelfs te wurgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes blijft vierkant achter Djarno staan

Daarnaast wordt hij geslagen en tegen zijn hoofd geschopt. De daders weten vervolgens het gouden Rolex-horloge buit te maken en ook wordt er een geldbedrag uit zijn zakken gehaald. Hoewel Djarno nog probeert om een van de daders te tackelen, is dat onsuccesvol. Hij wordt zelfs bedreigd met een pistool. “Ik ben heel erg bang nu”, vertelt het slachtoffer anoniem tegen het programma. “Ik vind het ook echt heel erg vervelend dat dit van mij gestolen is. (…) Deze heb ik gekregen van een naast familielid. Deze heeft hij mij gegeven voor mijn verjaardag en hij heeft hem speciaal laten graveren voor mij.”

Het zou hierbij gaan om een horloge welke Djarno van André heeft gekregen. Dit was ook te zien in de reallifesoap Ik haal alles uit het leven. Het horloge is moeilijk te verhandelen omdat hij zeer specifiek is gegraveerd met “Voor ’t leven”. Djarno laat aan Privé weten dat hij in het belang van het politieonderzoek niks kan loslaten over het voorval.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en Bridget Maasland zoenen erop los

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!