Beeld © Talpa

Familie Meiland is Gouden Televizier-Ring kwijt

27 december 2019 08:47

Het was misschien wel dé gouden kers op het succesvolle televisie jaar van de familie Meiland; de Gouden Televizier-Ring. Hoewel de Meilandjes jubelden en schreeuwden van geluk tijdens de uitreiking, zijn ze de prestigieuze prijs nu al weer verloren, zo laten ze weten aan De Ondernemer.

“Die hebben we ergens verstopt"

De familie Meiland is dit jaar overspoeld met prijzen, maar daar kan prima nog eentje bij. Vanuit De Ondernemer hebben zij namelijk de Over De Grens 2019-Award gekregen. Je zou denken dat met al die prijzen er wel een speciale plank of dergelijke zal zijn ingericht. Toch zal dit beeldje niet gaan staan pronken naast de Gouden Televizier-Ring. “Die hebben we ergens verstopt, maar ik weet niet waar”, verklapt Erica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland bezorgt Caroline tranen met speciaal bericht

De familie ontving de Ring enkele maanden geleden voor het programma Chateau Meiland, waar ze inmiddels al twee seizoenen van achter de rug hebben. “Het is echt heel erg, maar we gingen op vakantie en ik dacht die kan niet onder die tol blijven liggen. Dus ik heb hem ergens neergelegd, maar ik weet niet waar.” Ook Martien beaamt dat ze op dit moment eventjes de Ring uit het oog zijn verloren. “Die hebben we niet meer, maar hij ligt ergens”, aldus de flamboyante kasteelheer. “Nou, ik hoop in de kluis”, vult Maxime aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes nemen het ervan tijdens feestdagen: 'Wijntje erbij'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!