Beeld © ANP

Antje Monteiro neemt met brok in haar keel afscheid van droomrol

29 december 2019 14:26

De musical Mamma Mia! wordt zondag voorlopig voor de allerlaatste keer opgevoerd in Nederland. Hoofdrolspeelster Antje Monteiro doet het licht met een dubbel gevoel uit. "Het is zover. De dag waar ik naar verlang en de dag die ik vrees", schrijft de actrice op Instagram.

"Ik denk niet dat ik het droog ga houden vandaag"

Voor Antje was het spelen van Donna een droom die uitkwam. Toch was het vaak genoeg ook een beproeving, vooral vanwege de drukte rondom haar eigen bedrijf. "Ook dat moest door. Mijn bedrijf groeide dus kwam er meer personeel en dus meer werk. Maar wie mij goed kent weet, als ik A zeg dan zeg ik ook B", vindt Antje. "Het werd een periode van overdag m'n bedrijf runnen en 's avonds Donna zijn in Mamma Mia. Erg pittig en met tijden, bijna niet te doen maar door een ijzeren discipline hield ik mijn stem wonder boven wonder goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro en Tim Douwsma vervangen Jan Smit in Ziggo Dome

"Ik ben ongelofelijk dankbaar voor deze kans. Voor deze rol. Voor deze productie", gaat Antje verder. "Het was by far het mooiste wat ik tot nu toe heb gedaan. Ik denk niet dat ik het droog ga houden vandaag maar als ze komen zijn het absoluut tranen van geluk en dankbaarheid dat ik mijn droomrol van mijn bucketlist kan strepen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Antje Monteiro zet jarige dochter Romy in het zonnetje

Mamma Mia! werd ruim twee jaar opgevoerd in Utrecht. De musical was eerder ook al van 2003 tot 2006 in het Beatrix Theater te zien. De productie reisde in het seizoen 2009-2010 door het hele land.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!