Beeld © RTL

Mysterie van ‘mini-truitje’ TVOH opgelost

29 december 2019 15:35

Het ogenschijnlijke mini-truitje welke in de laatste aflevering van The Voice of Holland voorbij kwam, heeft flink wat stof doen opwaaien. Zo vonden mensen het meisje zelfs rijp voor deelname aan Hotter Than My Daughter. Nu is er duidelijkheid over de gewaagde kledingkeuze…

Tijdens The Battle van Anne en Alisha hadden veel kijkers alleen maar oog voor de vriendinnen van de 24-jarige, die backstage mee stonden te kijken. Een van de twee had namelijk een opvallende outfit aan, die volgens kijkers te heet gewassen was... Haar truitje bedekte namelijk bij lange na niet wat het zou moeten en daar gingen fans van het zangprogramma flink mee aan de haal op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Wordt het knokken tussen Lil' Kleine en Anouk bij Battles TVOH?

Achter de schermen kreeg de zangeres een knaloranje jurk toegewezen, welke ze ook rustig aan trok. Zelf reageert ze op het voorval dat ze het alleen maar grappig vind en het juist leuk vond dat de kleding van haar en haar bff overeenkwamen. 

Op het Instagram-account van de desbetreffende vriendin is te zien hoe ze, ruim drie maanden geleden gedurende de opnames, al poseerde met de outfit. Nu druppelen de reacties onder het kiekje binnen en die zijn vooral erg positief. “Het is 2020, je ziet er prachtig uit” en “mensen zijn zo jaloers", zijn enkele van de reacties onder de foto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud LA The Voices-leden weten niet allemaal te overtuigen in TVOH

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!