Beeld © Instagram: @Johnvdheuvel62

John van den Heuvel blikt terug op 2019: ‘Gelukkig wél beenruimte’

31 december 2019 16:36

John van den Heuvel (57) blikt -net als heel Nederland- terug op het afgelopen jaar. Dit doet de misdaadverslaggever niet aan een keukentafel met een oliebol, maar in het vliegtuig met een glas champagne. Hierbij kan hij het niet laten om een klein grapje richting zijn collega Peter R. de Vries (63) te maken.

John deelt op zijn Instagram dat hij momenteel op weg is met zijn geliefden. “Na een veelbewogen jaar is het heerlijk met dierbaren in het zonnetje oud en nieuw te vieren. Ik wens iedereen een heel mooi en gezond jaar en doe voorzichtig met vuurwerk”, spreekt hij zijn volgers toe.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

John van den Heuvel haalt uit naar Inez Weski: 'Complete onzin'

“Een special groet aan mijn collega Peter R. de Vries”, vervolgt John. “Die met zijn club Ajax een prachtig jaar had. In tegenstelling tot mijn club PSV.” Gelukkig heeft John wel iets, wat Peter weer niet had het afgelopen jaar. “Ik heb daarentegen weer meer beenruimte in het vliegtuig, Peter”, schrijft hij met een knipoog.

Peter uitte eerder dit jaar nog zijn ongenoegen over het gebrek aan beenruimte tijdens zijn vlucht met Transavia. Via Twitter deelde de misdaadverslaggever furieus zijn mening. Zoals dat gaat op het internet, ging dit natuurlijk viral en kon hij rekenen op flink wat commentaar.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Peter R. en John van den Heuvel woest op makers Opgelicht?!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!