Beeld © Getty Images

Lindsay Lohan wil oude leven terug: 'Ik wil opnieuw beginnen'

02 januari 2020 11:48

Linday Lohan (33) heeft een goed voornemen voor het nieuwe jaar: ze wil namelijk haar oude leventje terug, zo vertelde ze in een interview met Andy Cohen en Anderson Cooper. “Ik kom terug naar Amerika en wil opnieuw beginnen.”

"Ik wil me ook echt focussen op mezelf"

De afgelopen jaren was het wat stil rondom Linday. Hoewel ze haar eigen club in Griekenland had, hieromheen een realityserie kreeg op MTV en jurylid was in de Australische versie van The Masked Singer, zagen we haar niet meer op het witte doek. Als het aan Lindsay zelf ligt komt daar in 2020 verandering in. “Ik ben manager van mijn zus, dus ik wil me ook echt focussen op mezelf en wat ik in mijn leven kan bereiken. En dus kom ik terug naar Amerika en wil ik opnieuw beginnen filmen”, zo vertelt ze vanuit haar huidige woonplaats in Omat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lindsay Lohan maakt langverwachte comeback met nieuwe clip

“Dat ga ik al snel in dit nieuwe jaar doen. Ik wil gewoon het leven waar ik zo hard voor gewerkt heb, opnieuw in handen nemen, en dat delen met mijn familie en met jullie.” De actrice zal in de film Among The Shadows schitteren, welke in maart uitkomt. Het zal haar comeback worden op het witte doek, want haar laatste rol dateert alweer uit 2013 met The Canyons.

Naast acteren zal Lindsay zich ook weer gaan richten op nieuwe muziek. Afgelopen september bracht ze sinds elf jaar weer een nummer uit welke alleen via haar Instagram te beluisteren is. Dit nummer, genaamd Xanax, is dus nog niet te beluisteren op bijvoorbeeld Spotify. Daar komt in 2020 ook verandering in, zo onthult ze. Het nummer zal, als het aan Linday zelf ligt, zeker dit jaar uit worden gebracht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vriend Lindsay Lohan overleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!