Beeld © ANP

Orlando Bloom hielp Katy Perry van depressie af

03 januari 2020 03:05

Katy Perry en Orlando Bloom omarmen de positieve én negatieve kanten van hun persoonlijkheden. Dat blijkt uit een interview met Vogue India, waarin de zangeres vertelt over hoe Orlando haar heeft gesteund in moeilijke tijden.

"Het is een reinigingsproces waar geen eind aan komt"

In 2017 en 2018 leed Katy aan een depressie die zo ernstig was dat ze haar bed niet uit kon komen. De 35-jarige zangeres zegt nog nooit een partner te hebben gehad die zo bereid was een emotionele en spirituele reis af te leggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Orlando Bloom wil dolgraag kinderen met Katy Perry

"Het is een uitdaging, want je wordt geconfronteerd met alle dingen die je niet leuk vindt van jezelf. Het is een reinigingsproces waar geen eind aan komt", vertelt de popster.

"Ik heb een partner die volledig gericht is op het vinden van balans. Ook hij legt een spirituele reis af. Hij is een anker dat me vasthoudt. Hij is geen fan van Katy Perry, maar een fan van Katheryn Hudson."

De Pirates of the Caribbean-acteur vroeg Katy in februari vorig jaar ten huwelijk. Het stel is al vanaf 2016 samen en zou in december gaan trouwen, maar omdat de geschikte locatie nog niet was gevonden is de datum verschoven.

Orlando heeft een 8-jarige zoon met zijn ex Miranda Kerr.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Katy Perry en Orlando Bloom trouwen in december

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!