Beeld © Realtor.com

Dr. Phil verkoopt villa vol wapens voor 5 miljoen dollar

03 januari 2020 15:13

Dr. Phil (69) wilde zich klaarblijkelijk écht veilig voelen in zijn riante villa. De tv-psycholoog heeft zijn woning in Beverly Hills te koop gezet, maar heel gezellig ziet het er allemaal niet uit.

Het huis heeft een gigantische oppervlakte van 6.000 vierkante meter en is blijkbaar gemaakt om Phil McGraw te beschermen. Allereerst ziet het landhuis er donker en grauw uit, maar voor 5.750.000 dollar krijg je er wel vijf slaapkamers en zes badkamers voor terug.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Gordon wil de Dr. Phil van de lage landen worden

Wie een blik op het interieur werpt ziet dat het nogal bijzonder te noemen is. Alles in het huis is geïnspireerd op het werk van Tim Burton. Dit zie je terug in de trapleuning, welke bestaat uit nep houten takken. En het plafond is geschilderd in dambordstijl, waardoor het erg doet denken aan Alice in Wonderland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hysterische Nick Gordon spuwt gal bij Dr. Phil

Naast enkele bijzondere kunstwerken, is er ook een muur volledig ingericht met geweren en pistolen. Op de site van de makelaar valt te lezen dat de volgende eigenaar dit in stand mag houden of ‘mag transformeren naar eigen smaak’.

Een voordeeltje is wel dat er een zwembad aanwezig is, evenals verschillende terrassen om heerlijk te vertoeven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!