Beeld © YouTube: @Beautygloss

Mascha van Beautygloss verwacht eerste kindje

04 januari 2020 15:35

Heugelijk nieuws voor beautyvlogger Mascha Feoktistova (33) en haar man Gregor van Vlierden. De twee laten op zowel Instagram als op het YouTube-kanaal van Mascha weten in blijde verwachting te zijn.

Mascha, bekend van haar populaire YouTube-kanaal Beautygloss, deelde een selfie met haar, haar man en een echofoto. “Juli 2020”, laat ze haar ruim half miljoen volgers weten. Mascha is altijd open geweest tegenover haar volgers dat een eventuele zwangerschap in haar geval niet vanzelfsprekend is. In het verleden heeft ze al eens laten weten PCOS te hebben, een hormonale afwijking waardoor de eisprong vaak uitblijft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Internationale filmrol voor Mascha van Beautygloss

Ook Gregor deelde het nieuws met zijn volgers. Dit deed de fervente sneakers liefhebber door een heuse unboxing video te plaatsen van twee kleine sneakertjes. “One small step”, heeft hij op de doos geschreven. Onder de schoentjes ligt uiteindelijk de echofoto. 

Het wordt het eerste kindje voor het stel, die in 2017 in het huwelijksbootje stapte. De twee delen veel van hun leven, en het is dan ook niet zo gek dat ook op YouTube het nieuws werd aangekondigd met een video. “Ik ben zwanger”, vertelt ze trots. “Het is gelukt, guys”, vult Gregor zijn vrouw aan. In de video leggen de twee uit over de afgelopen tijd en laten ze zien hoe ze reageerden vlak na de zwangerschapstest. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beautygloss Mascha laat niets aan de verbeelding over

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!