Beeld © Instagram: @Bridgetmaasland

André, Bridget én Bas Smit bezegelen liefde voor elkaar

4 januari 2020 16:17

André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) hebben de benen genomen en genieten van de romantiek in Rome. Daar hebben de twee nogmaals kenbaar gemaakt hoeveel ze van elkaar houden en ook Bas Smit (38) mag er van profiteren.

“Lieve André, bedankt voor het mooie gebaar"

Op de Instagram-accounts van zowel André als Bridget is te zien hoe de zanger en presentatrice allebei een ketting dragen met de initiaal van de ander. Zo draagt Bridget een grote A om haar nek, welke logischerwijs verwijst naar André.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes laat zielsverwant Bridget Maasland niet meer los

En André draagt een grote B om zijn nek, welke weer verwijst naar Bridget… of Bas Smit, zoals de goedlachse influencer zelf denkt.

De man van Nicolette van Dam reageert namelijk onder een van de insta-kiekjes van André met: "Ah tof! Mijn initiaal om je nek. Ik morgen even een A halen.” En een man een man, een woord een woord. Bas houdt zich in ieder geval aan zijn afspraak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget en André stappen liefdevol 2020 in

Bas deelt een foto van zijn nieuwste aanwinst en schrijft erbij: “Lieve André, bedankt voor het mooie gebaar. Ik heb direct een A in je lievelingskleur gepakt”, gevolgd door enkele hartjes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!