Beeld © ANP

Hailey Bieber is klaar met wreedheid op sociale media

04 januari 2020 18:58

Hailey Bieber heeft social media-platforms zoals Instagram en Twitter 'broedplaatsen van wreedheid' genoemd in een Instagrambericht op vrijdag. Onder een foto van een azuurblauwe zee deed de vrouw van Justin Bieber haar beklag over de negativiteit die ze over zich heen krijgt op internet.

"Instagram, Twitter, etc. zijn zulke broedplaatsen voor wreedheid naar elkaar"

"Mijn favoriete deel van bestaan is het hebben van menselijke connecties. Ik ben dol op banden creëren met andere mensen. Ik vind het heerlijk om dingen gemeen te hebben met anderen, hun verhalen aan te horen, met hen te lachen en te huilen", vertelt het 23-jarige model. Volgens haar is het moeilijk om een gevoelig mens te zijn op social media. "Instagram, Twitter, etc. zijn zulke broedplaatsen voor wreedheid naar elkaar, en omdat mensen niet de tijd nemen om eerlijk met anderen te praten, schaadt het wat een goed platform had kunnen zijn voor menselijke interactie." Het doet haar pijn om haat over zich heen te krijgen, vergeleken te worden met anderen en beoordeeld te worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin en Hailey Bieber zoeken wéér een nieuw huis

Bieber sluit af met gelukswensen voor het nieuwe jaar. Het model krijgt al sinds het begin van haar relatie met Justin veel beledigingen naar zich toe geslingerd door fans van de zanger. Volgens hen zou Hailey hem hebben afgepikt van zijn ex-vriendin Selena Gomez.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!