Dj Timur Perlin Beeld © ANP

'Naam Nederlandse songfestival-artiest begint met J'

5 januari 2020 10:45

De naam van de zanger of zangeres die Nederland in mei op het Eurovisiesongfestival mag gaan vertegenwoordigen, begint met een J. Althans, dat beweert NPO Radio 2-dj Timur Perlin zondag in zijn ochtendshow.

"Ik denk dat ze een vrouw doen"

Hij heeft de informatie naar eigen zeggen uit een zeer betrouwbare bron, maar wil alleen niet prijsgeven welke dat is. "Dat is via-via-via", zegt hij. Ook wil hij in eerste instantie ook niet vertellen met welke letter de voornaam van de Nederlandse inzending begint, maar na aandringen van zijn sidekick verklapt hij het toch: de 'J' dus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Euphoria nog altijd favoriet bij songfestivalfans

"Jan Smit is het eerste wat ik dacht, maar dat kan niet", lacht Timur. Natuurlijk blijven er dan nog steeds heel veel artiesten over, maar de dj denkt al wel te weten in welke hoek gezocht moet worden. "Misschien is het tijd voor een vrouw, ik denk dat ze een vrouw doen."

Een grote naam die meteen ook door luisteraars genoemd wordt is Jacqueline Govaert, de zangeres van Krezip. Ook singer-songwriter Judy Blank, bekend van haar nummer Tangled Up In You, zou een optie zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgië maakt Eurovisiesongfestivalkandidaat bekend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!